Mechatronica Service & Onderhoud

HTS4ALLVerricht Reparatie,Onderhoud & Service Werkzaamheden op Mechatronica gebied.

Mechatronica is een combinatie van Mechanica & Elektro/Elektronica, daarbij moet u denken dat wij Reparaties, Service & Onderhoud zowel preventief als correctief plegen aan Machines die in beweging zijn ,op zowel elektro/elektronica niveau als Mechanica en het inregelen daarvan.

Onze vooropleiding van onder andere  MTS-WTB & MTS-Energietechniek , komen dan ook goed van pas bij de techniek.

Mechatronica daarbij kunt u denken aan een robot arm die bepaalde producten van A naar B verplaatst of een bepaalde handeling uitvoert.

Maar als deze slijtage vertoond, of gewoon op uren basis toe is aan een onderhoudsbeurt ,zal deze volgens specificaties van de leverancier vaak een onderhoudsbeurt nodig hebben. 

In de begin periode valt het vaak onder garantie of zit er een standaard onderhoudscontract bij de machine, en zal de leverancier het uitvoeren.

Maar naar verloop van tijd zult u ook naar de kosten gaan kijken en als u dan een ZZP Mechatronica Engineer/service monteur wilt inhuren bent u bij HTS4ALL op het juiste adres.

Wij werken volgens de Lean SIGMA en 5S(6S)methode.

Zo hebben we als voorbeeld , een klant geholpen die een robot arm probleem had, maar de reparatie van de leverancier kwam uit op een kleine €12000,-(viel buiten de garantie uiteraard ).

 

Wij hebben voor deze klant een 3D tekening laten maken, en alles nagemaakt .

De R&D klant moest al geruim 5 jaar de machine af laten koelen, beluchten en met de hand beladen, en weer alles onder vacuüm zetten en weer opwarmen ,wat zeer tijdrovend was .

Uiteindelijk hebben we het probleem binnen zeer korte tijd van 2 weken opgelost voor de klant en was de klant klaar voor nog geen €1000,- incl 3D tekeningen reparatie/service en afstelling !!!

De klant kan nu in de tussentijd dat de machine beladen wordt en zijn proces uitvoert en alles weer ontlaad, andere werkzaamheden uitvoeren, waar ze ons heel dankbaar voor zijn.

WIJ ONDERSTEUNEN JOUW ALS PARTICULIER OF UW TECHNISCHE DIENST DOOR DE FLEXIBELE INZET VAN HTS4ALL ,WANT ALS HET OM TECHNIEK GAAT ,IS HTS4ALL WELLICHT DIE HET VOOR U MAAKT !!!

 

Dus bent u particulier en heeft u een technische klus waarbij u hulp nodig heeft of u niet goed kent ?

Of heeft u een bedrijf met een TD afdeling (Technische Dienst) of stuurt u als leidinggevende een TD aan ,en is uw  TD opzoek naar een High Tech Engineer/ Monteur/Technician voor een bepaalde periode die varieert van 1 dag tot enkele maanden en langer ,wellicht  kan HTS4ALL u ondersteunen met onze brede technische kennis en  flexibele inzet  ? 

Neem  dan gerust  vrijblijvend contact met ons op ,dan heeft u binnen 24 uur een passend antwoord of we u kunnen helpen.