GESCHIEDENIS 

 • April 2006        

Philips verkoopt de Semiconductor tak  en het wordt overgenomen door NXP. Medewerkers van Philips kregen de keus of vertrekken met vergoeding ,of doorgaan bij NXP , of als derde optie, Je kon kiezen  om ook parttime te  gaan werken.

Dat laatste werd het voor mij. Technisch Service & Handelsonderneming  HeCargo  werd ingeschreven in KvK,en zo ontstond HeCargo.

HeCargo betekend  He= Hendriks, Cargo = Goederen  & ( Car= Auto Go= Goed. ) 

HeCargo is dan ook gespecialiseerd in de Automotive industrie sinds 2006, de in en verkoop van goederen, in Technisch Advies,  Reparaties ,Service & Onderhoud & service van  diverse machines/ goederen en  voertuigen. HeCargo  is ook een RDW erkend bedrijf.

 

 • Juli 2007

HeCargo kreeg steeds meer vraag naar betaalbaar onderhoud op Automotive gebied, vandaar dat HeCargo naast het handelsbedrijf ook op  Automotive gebied veel onderhoud pleegde o.a. grote en  kleine onderhoudsbeurten/banden /remmen/elektronica/APK keuringen lichte voertuigen / landbouwvoertuigen /heftrucks /etc alles op Automotive gebied. Onze eerste hal van 110m² was al vrij snel te klein en uitbreiding was noodzakelijk, om onze voorraden te beschermen en  alle reparatie en service activiteiten te kunnen uitvoeren.

 

 • Dec 2012

Naar vijf jaar onderhandelen met de afdeling ruimtelijke ontwikkelingen van de gemeente Boxmeer en geen stap verder ,besloten we in december 2012 er een  Bedrijfsjurist er bij te betrekken. 

Deze bedrijfsjurist kreeg  alles binnen 2 jaar voor elkaar ,wat wij als eigenaar alleen  niet klaar kregen in de vijf jaar onderhandelen ervoor met de toenmalige afdeling ruimtelijke ontwikkelingen  van de oude gemeente Boxmeer. 

 

 • Nov 2013 

Op 27 November 2013 maken de Burgemeester en wethouders van Boxmeer ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het nieuwe ontwerpbestemmingsplan. 

 

 • Jan 2014

7 Jan 2014 na 7 Jaar was het dan zover, het nieuwe ontwerp bestemmingsplan was goedgekeurd. 

De bouwconstructieplannen en tekeningen en berekeningen werden aan gepast ,door bouwkundig tekenbureau Paul van Hout uit Schaik en Ingenieurs bureau  Metric van Luc Smeets uit Groeningen.

Er kwam een uitgebreid planologische plan bij en alles werd ingediend bij B&W van de gemeente Boxmeer.

 

 • Juli 2014

Half  Juli 2014 eindelijk alle vergunningen binnen de nieuwbouw kan gestart worden.

Alles werd in eigen beheer  samen met de schoonfamilie uitgevoerd ,want sinds 2008 was er wereldwijd een enorme economische crisis geweest, dus extra lenen ging ook lastiger ,ook alle materialen waren t.o.v. 2008 wel heel wat duurder geworden. En het onderhandelen met de gemeente was ook niet goedkoop, maar iedere cent waard ,wat de bedrijfsjurist vroeg !

Helaas is deze bedrijfsjurist met Pensioen inmiddels ,anders had ik zeker naar hem verwezen .

Mijn schoonvader die al gepensioneerd was nam dit nieuwbouwproject op zich.

Ik die periode werkte ik naast mijn bedrijf HeCargo , als Equipement Manager /Engineer in de High Tech Semiconductor industrie in Dortmund. Dus veel extra tijd was er niet. Alle vrije uren die ik had gingen in het nieuwbouwproject.  Alles verliep volgens planning, tot November 2014 ! Het eerste bedrijf waar we mee samen werkte ,en die onze spanten ,stalen balken ,beplating etc. zouden leveren ,wilde maar niet leveren terwijl alles al voor 80% vooruit betaald was.  Wat was dat een  domper ,na heel veel juristen erbij gehaald te hebben, kregen we een gedeelte terug betaald, maar niet alles ,want er zou gewoon geleverd worden.  

 

 • 2015

Omdat het eerste constructie bedrijf maar niet wilde leveren, ook naar uitspraken van de rechter , werd dat constructie bedrijf  in de bouwvak van 2015 failliet verklaard ! Weer een tegenslag voor ons .We zijn toen in  2015 verder gegaan met Constructiebedrijf P. Theunissen uit Groeningen. Die gelukkig wel goed leverde, en als er iets was het ook op zich nam of aanpaste. Constructiebedrijf P. Theunissen uit Groeningen en mijn schoonvader zette dan ook alles bij om het nieuwbouw project toch op tijd te laten slagen. Maar de planning klopte niet meer.

 • 2016 

Noodlot slaat helaas  toe ,schoonvaders valt uit een boom met snoeiwerkzaamheden, breekt 13 ribben, zijn sleutelbeen, bovenbeen, klaplong ,schedelbasisfractuur, etc , alles wat je maar kan bedenken. Wij moesten van het ergste uitgaan! Gelukkig herstelde hij boven wonder van alles,maar dat heeft wel een jaar geduurd. De nieuw bouw loopt weer eens helaas veel vertraging op hierdoor ,maar dat was totaal niet meer belangrijk voor ons! We zijn een echt familie ZZP bedrijf en familie komt op de eerste plaats.

 • 2018  

December 2018 het nieuwe pand is  zo goed als klaar enkel de binnenkant nog, afwerken ,en een paar details aan de buitenzijde. Dat zal in de loop van de tijd gebeuren.

 • 2019

In 2019 kwamen er steeds meer vragen  om Technisch Advies , onderhoud , reparaties en service te plegen , aan diverse  andere Machines op Elektrisch, Elektronisch, Mechatronisch, Mechanisch, WTB, Motorisch, en Vacuüm technisch gebied .

We hebben namelijk naast het Automotive gedeelte, ook ruim 28 jaar Onderhoud & Service en Engineering ervaring in de Semiconductor High Tech Industrie! 

Naast mijn bedrijf  HeCargo , ben ik altijd internationaal parttime werkzaam geweest in diverse functies binnen de High Tech Techniek, o.a. als Senior Onderhoudsmonteur (Technician)  ,als Equipment Engineer ,als Technisch Manager, als Facility & Equipment Manager en als Senior Field Service Engineer  binnen Europa  ! Dit is ook altijd mijn redding geweest in de periode dat alles zo tegen zat.

 

 • 2020

Mei 2020 COVID breekt wereldwijd uit !

HeCargo kwam zoals vele bedrijven in de problemen door de regels die werden opgelegd door de toenmalige overheid ! Reizen mocht niet meer, de showroom was klaar maar ,maar mocht niet open voor publiek en de autoverkoop zakte ook in, half Nederland werkt noodgedwongen van thuis uit!  Maar voor mijn vak was dat geen optie, en de reparaties van de automotive tak liepen wel door ,maar ook niet zoals voor COVID . Dat heeft mij als ondernemer wel aan het denken gezet.

 

 • 2021

De avondklok wordt ingevoerd in Januari 2021 en in Nederland  gaat alles op slot , gelukkig mocht ik nog onder politie escorte en met een speciale vergunning naar België reizen !

Om daar te werken aan de High Tech Machines die 24/7 draaide ,om er voor te zorgen dat de  COVID vaccinaties en diverse ontwikkeling IC-chips op tijd over de gehele wereld geleverd konden worden Gelukkig hebben we niet geheel stil gestaan in de periode van de COVID.

Zo hebben we ook alle Europese diploma's en certificaten behaald op airco/warmtepomp techniek  en koeltechniek tm 3000 gram Koudemiddelen, bekent onder de naam BRL200 of STEK2.

 

 • 2023-2024

HeCargo heeft  eind December 2023 na 17 jaar besloten enkel nog op afspraak actief  te blijven in de de automotive branche en kleinere opdrachten te accepteren, zoals het wisselen van banden ,APK2 voorbereiden, en kleinere onderhouds/service en reparaties aan voertuigen  !

Er kwam gewoon meer en meer vraag  om Engineering werk, Technisch Advies ,Service, Onderhoud  & Reparatie uit te voeren extern op een andere locatie dan ons bedrijfsadres.

Door deze ontwikkeling vonden de de naam HeCargo  niet meer  geheel passen bij ons nieuwe concept. 

Al snel werd  de naam HTS4ALL bedacht  ,vanaf Januari 2024 zijn beide bedrijven actief maar wel  gescheiden van elkaar.

In HTS4ALL  staat voor (Hendriks) High Tech Service Voor Iedereen !!!

Of als je hem anders zou interpreteren:   (HeCargo)  Hendriks Trading  Service Voor Iedereen !!!

 

HTS4ALL   blijft  technisch advies , onderhoud ,reparaties en service  verlenen aan diverse  Machines op Elektrisch, Elektronisch, Mechatronisch, Mechanisch, Robotica, WTB, Pneumatisch ,Vacuüm technisch, Airco (warmtepomp) , Automotive en Energie technisch  gebied  voor iedereen ! 

 

WIJ ONDERSTEUNEN JOUW ALS PARTICULIER OF UW TECHNISCHE DIENST DOOR DE FLEXIBELE INZET VAN HTS4ALL ,WANT ALS HET OM TECHNIEK GAAT ,IS HTS4ALL WELLICHT DIE HET VOOR U MAAKT !!!

 

Dus bent u particulier en heeft u een technische klus waarbij u hulp nodig heeft of u niet goed kent ?

Of heeft u een bedrijf met een TD afdeling (Technische Dienst) of stuurt u als leidinggevende een TD aan ,en is uw  TD opzoek naar een High Tech Engineer/ Monteur/Technician voor een bepaalde periode die varieert van 1 dag tot enkele maanden en langer ,wellicht  kan HTS4ALL u ondersteunen met onze brede technische kennis en  flexibele inzet  ? 

Neem  dan gerust  vrijblijvend contact met ons op ,dan heeft u binnen 24 uur een passend antwoord of we u kunnen helpen.